Dizajn i vizualni identitet

Izradit ćemo originalan dizajn koji pridaje vjerodostojnosti i personalizaciji branda

Pretvorit ćemo vašu tvrtku u dugotrajan brand

Svaka tvrtka koja želi uspjeti te stvoriti prepoznatljivo ime na tržištu, pokušat će se vizualno odvojiti te istaknuti među svojom konkurencijom.

Da bi izgradili uspješan brand, samo zvučno ime te kvalitetni proizvodi i usluge nisu dovoljni. Kada potencijalni kupac vidi vaš logotip, promotivni materijal ili dođe na vašu web stranicu, on stvara svoju percepciju i sliku o vama iz onoga što u tom trenutku vidi. Kako bi postigli usklađenu vizualnu komunikaciju, za vas ćemo osim logotipa, promotivnih materijala, dizajna mockupa ili dizajna za tisak, , kreirati i knjigu vizualnih standarda koja će sadržavati sve smjernice i varijacije vaših vizuala za primjenu na svim pogodnim podlogama i medijima.

Što možemo učiniti za vas?

Ispunite kratki upitnik kako bismo što točnije mogli napraviti prijedlog za Vas.

Posljednji projekti dizajna i brandinga

Iza nas stoje brojni projekti i radovi koji su našim klijentima poslužili kao svojevrsna odskočna daska na putu prema digitalnoj transformaciji. Za domaće i strane klijente iz različitih sektora, izradili smo jedinstvena rješenja koja vjerno prate njihovu viziju, pomažu im unaprijediti poslovanje i istaknuti ih od konkurencije.

Usluge grafičkog i print dizajna

Pozdravite svoju digitalnu budućnost

Kontaktirajte nas

Više nego samo web stranica

Spremni ste za suradnju ili vas zanima što možemo učiniti za vas?
Pošaljite nam poruku ili nas nazovite: +385 98 1980 069.

Kontaktirajte nasHrvatski
Loading...
Top