Izrada web trgovina

Prilagođena rješenja koja povećavaju vašu prodaju

Učinite svoje proizvode široko dostupnima

Bilo da ste startup ili tvrtka s uhodanim poslovanjem, naša e-commerce rješenja uključuju sve što vam je potrebno da bi svoje proizvode ili usluge uspješno prodavali online.

Internet trgovine se danas nalaze svugdje – postale su neizbježan dio poslovanja svake tvrtke koja prodaje proizvode ili usluge.

Online trgovine nisu ograničene radnim vremenom i lokacijom, stoga kupci mogu kupiti neograničene količine proizvoda online, neovisno o tome gdje se nalaze. Online trgovina daje im više mogućnosti nego kupovina u uobičajenim dućanima, a vlasniku trgovine daje mogućnost da svoj proizvod prezentira ciljanoj publici puno atraktivnije i detaljnije nego što bi to mogao na fizičkoj lokaciji.

S obzirom na to da online kupovina postaje sve popularnija, danas je imperativ imati internet trgovinu ako nešto prodajete. Ne čekajte, vaša konkurencija je već online...

Posljednji projekti izrade web trgovine

Iza nas stoje brojni projekti i radovi koji su našim klijentima poslužili kao svojevrsna odskočna daska na putu prema digitalnoj transformaciji. Za domaće i strane klijente iz različitih sektora, izradili smo jedinstvena rješenja koja vjerno prate njihovu viziju, pomažu im unaprijediti poslovanje i istaknuti ih od konkurencije.

 • Date
  August 20, 2020
  Tko je IP Moto? IP Moto je specijalizirana trgovina za kvallitetnu opremu motocross vozača i vozila. Industrija? Moto oprema i dijelovi Što smo izradili za njih? […]
 • Date
  August 20, 2020
  Tko je Keraban? Keraban je specijalizirani salon keramike sa širokom paletom keramičkih i porculanskih pločica vrhunskih svjetskih proizvođača. Industrija? Građevina Što smo izradili za njih? Za […]
 • Date
  August 20, 2020
  Tko je Splendor Tekstil? SPLENDOR tekstil d.o.o. je proizvođač vrhunske profesionalne odjeće. Licencni je partner tvrtke W.L.Gore & Associates GmbH za proizvodnju vlastitog asortimana visokokvalitetne GORE-TEX […]

Kako ćemo izraditi vašu internet trgovinu

Svaka web trgovina koju kreiramo građena je da zadovolji postavljene ciljeve i strategiju do koje ćemo zajedno doći.

Preko 90% posjetitelja napušta internet stranicu ili odbija kupiti nešto na njoj radi lošeg dizajna ili ako u prvim trenucima posjete ne uoči sve željene informacije. Najuspješnije internet trgovine su organizirane, nisu natrpane i prilagođene su publici kojoj će biti oglašavane.

Da bi kod posjetitelja stvorili pozitivno iskustvo i doživljaj na web stranici, naš proces uvijek kreće od definiranja ciljeva i strategije. Kroz 60-minutni sastanak procijenit ćemo ključne ciljeve web stranice te odgovoriti na sva pitanja koja biste mogli imati. Koristeći ove informacije izradit ćemo web strategiju vašeg poslovanja te dizajnirati prvu skicu vašeg weba, a kasnije od nje izraditi i funkcionalnu web trgovinu.

Neke od platformi na kojima radimo...

Pozdravite svoju digitalnu budućnost

Kontaktirajte nas
Hrvatski
Loading...
Top